Identitat

Aquí trobrareu els criteris bàsics per a la correcta aplicació gràfica de la marca Institut d'Estudis Baleàrics (ILLENC) en les seves possibles expressions. Ha estat ideat pensant per les necessitats d’interpretar, comunicar i aplicar la marca en els seus diferents àmbits però especialment en la cartelleria i comunicació publicitària.

L’ús correcte i consistent de la nostra marca contribuirà a aconseguir els objectius d’identificació que pretenem.

 

MARCA COMPOSTA (SUBVENCIONS I MATERIAL DE DIFUSIÓ)

El material editat per a la difusió i promoció d'activitats subvencionades ha d'incorporar el logotip específic establert per l'Institut d'Estudis Baleàrics (ILLENC), que es reprodueix a continuació:

 

 

vectorial PDF

 

CIRCUIT TALENTIB

El material editat per a la difusió i promoció d'activitats del programa entre illes TALENTIB ha d'incorporar el logotip específic establert per l' Institut d'Estudis Baleàrics (ILLENC), que es reprodueix a continuació:

 

 

vectorial PDF

 

MARCA COMPLETA

En alguns casos, la marca simple i la composta poden anar acompanyades de la marca del projecte que correspongui, sense necessitat d'una combinació estricta amb el logotip de l'Institut d'Estudis Baleàrics (ILLENC). Això és: en funció de la composició general del suport, la marca simple o composta pot anar deslligada del logotip del projecte.

 

Logotips i marques específiques de programa o projecte

L'Institut de la Llengua i la Cultura (ILLENC) té, pel que fa a composició gràfica de la marca a efectes publicitaris, cinc logotips (un d'ells, acompanyat d'un símbol): TalentIB, BCulture, Illes Balears Film Commission, Fira b! i la xarxa de centres de català.

 

BCulture, de promoció exterior de la cultura:

 

Illes Balears Film Commission:

 

Fira B!:

 

 

Xarxa de centres de català:

 

ÚS DE COLORS

L'aplicació de la identitat és possible en monocrom i en policrom. Optar per una o altra opció dependrà del context cromàtic del suport en el qual s'hagi d'aplicar. En el mateix sentit, es contempla la possiblitat d'usar-ne la versió en negatiu.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació.